Skip to content

O nama

Vizija

Banka hrane kao ideje postoji par godina, volontirali smo sa tehničke strane u jednoj sličnoj organizaciji u Vankuveru u Kanadi, koja se bavi viškovima hrane koju prosleđuje imigrantima u tom gradu. Evo i linka organizacije koja se zove Immigrant Link Centre Society.

Misija

Misija koju ostvarujemo je pomoć onima koji nemaju osnovne egzistencijalne potrebe, a hrana je prva u nizu, sledeći koraci koje naše udruženje Resurni centar za marginalizovane grupe sprovodi je i edukaicja marginalizovanih grupa. I to kroz Školu veb dizajna.

Screenshot 2021-05-28 at 18-56-54 Pokreni se – Portal namenjen onima koji su u pokretu

Pokreni se

Još jedna u nizu naših aktivnosti koju naše udruženje sprovodi je promovisanje zdravih životnih navika i to kroz projekat Pokreni se.

A banka hrane je projekat kojim želimo da pokrenemo društvo i širu zajednicu u globalu da stvori osećaj prema svim marginalizovanim grupama, a da gladni budu na prvom mestu.

Resursni centar

Duša naše organizacije je Resurnsi centar za marginalizovane grupe, koji okuplja ljude dobre volje i sve one koji žele da budu humani i raspoloženi su da zajedno poboljšamo opštu klimu u društvu.

Naš centar ima više projekata i svi imaju isto ishodište, a to je da u zajednici možemo više i lakše da utičemo na opšte dobro.

O nama
Clean Water

Clean Water

+3000 People provide with clean water

Build Schools

Build Schools

+100 schools built in this area.

Access to Education

Access to Education

+3000 children given access to education

Partneri i prijatelji

Hvala svim organizacija i preduzećima koja nas podržavaju.

ssu-logo
Asset-26
info4youth-logo
logo
logo
ceo-logo-1-130x65
Pokreni-se
logo
Resursni-centar-za-marginalizovane-grupe-logo-WEB-01